Catering
Heerlijke cateringservice in Twello en omstreken. Makkelijk en snel geregeld.

Dynasty
De Cateringservice in Twello en omstreken
Heeft u iets moois te vieren? Dan bent u op het goede adres! Dynasty voorziet Twello, Voorst en omstreken van heerlijke maaltijden opgesteld als lopend buffet op een locatie naar keuze.
Laat uw verjaardagsfeest, bruiloft, zakenlunch of andere mooie gelegenheid verzorgen zodat iedereen extra kan genieten van de bijeenkomst. Zo heeft u geen omkijken meer naar zelf boodschappen doen en te bedenken wat voor gevarieerde hapjes u voor uw gasten kookt.
Wij koken, brengen èn wassen af zodat óók u van uw feest kunt genieten. Voor bezorgingen binnen 3 km rekenen wij bovendien geen bezorgkosten.
Vertrouwd Door





Uw Catering Is Al Binnen Een Paar Stappen Geregeld!
1) Cateringmenu's
Met onze cateringmenu’s geeft u uw gasten veel variatie en een onvergetelijke avond. U heeft keuze uit maar liefst 17 gerechten. Catering is al mogelijk vanaf van 15 personen. Bovendien hanteren we transparante prijzen. Zo staat u niet voor onverwachte kosten tijdens uw feest.
Menu vanaf 15 personen
€ 17,50 per persoon
Inclusief:
● Mini loempia’s
● Kroepoek
● Nasi
● Bami
● Heerlijke keuze van 6 gerechten
● Optioneel: Borden + Bestek (+ €1 p.p.)
Menu vanaf 25 personen
€ 17,00 per persoon
Inclusief:
● Mini loempia’s
● Kroepoek
● Nasi
● Bami
● Heerlijke keuze van 6 gerechten
● Optioneel: Borden + Bestek (+ €1 p.p.)
Menu vanaf 35 personen
€ 16,50 per persoon
Inclusief:
● Mini loempia’s
● Kroepoek
● Nasi
● Bami
● Heerlijke keuze van 8 gerechten
● Optioneel: Borden + Bestek (+ €1 p.p.)
2) Gerechten uitkiezen
U heeft al keuze uit maar liefst 17 gerechten. Zo kunt u makkelijk mixen voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we voor de liefhebbers ook nog extra bijgerechten aan. (zie extra opties)
Onze gerechten:
- Babi Pangang (De originele)
- Tjap Tjoy (Verse gewokte groenten)
- Foe Yong Hai (eieromelet in een zoetzure saus)
- Koe Lo Yok (varkensvleesballetjes omhulst in krokant deegjasje)
- Gebakken banaan
- Babi Ketjap (geroosterd varkensvlees met groenten in ketjapsaus)
- Gado Gado (groenten met kroepoek en satésaus)
- Tau Sie Kai (kipfilet in zwarte bonensaus)
- Kon Po Kai (kipfilet in Szechuan saus)
- Kip filet in kerriesaus
- Tja Sieuw (geroosterd mager varkensvlees)
- Saté Kip (met satésaus)
- Rundvlees Smoor (gestoofd rundvlees in Ketjapsaus)
- Rundvlees Rendang (gestoofd rundvlees in sambalsaus)
- Ajam Pangang
- Sperzieboontjes in een pittige saus
- Pinda’s, gebakken uitjes en atjar
Wij brengen alle gerechten met professionele chafing dishes die zijn designed om het eten door de avond heen warm te houden. Alles zal worden opgesteld op de tafel(s) naar keuze. Om het overzichtelijk voor u te maken zal er bij elk gerecht ook een bordje staan met de naam van het gerecht.
3) Borden & Bestek
Voor een kleine meerprijs van € 1,00 p.p. is het mogelijk om borden, bestek en servetten te laten verzorgen. Maakt u zich geen zorgen om de afwas!
4) Extra opties
Heeft u behoefte aan hapjes of opties die niet op de kaart staan? Bekijk onze meest populaire extra’s hieronder of informeer naar de mogelijkheden. Handig om extra te variëren maar ook bijvoorbeeld voor gezelschappen met kinderen of grote eters.
● Patat, frikandel, kroket (per portie)
● Gebakken banaan (per 4 stuks)
● Kip-of tomatensoep (per portie)
● Extra mini loempia’s (per 4 stuks)
● Extra saté saus (per portie)
5) Locatie & Tijd
Of u gezellig thuis, op werk of op een andere locatie viert, wij zullen zorgen dat er een buffet klaar staat op het afgesproken adres en de gewenste eet tijdstip. Zorg dat er voldoende ruimte op stevige tafel(s)/keukenblad klaar ligt, zodat uw gasten snel kunnen smullen!
Binnen 3km bezorgen wij tevens gratis. Hierbuiten vragen we om een kleine vergoeding van € 1,50/km.
Klaar om te reserveren?
Geef tijdig uw catering verzoek door om teleurstelling te voorkomen. Voor vragen neem gerust contact met ons op: 0571 – 27 49 83
Reserveren
A slightly longer description goes here, providing a bit more detail

Mike Rowen
Senior Chef

Wade Warren
Restaurant Manager

Esther Howard
Senior Chef